Jäsenet

Nimi: Murtsi / Topi / Toivo
Status: Puheenjohtaja
Persoona: David Coverdale
Tietää: Liikkeen Vedon ja Imun
Sietokyky: Tuntematon

"Murtsi on veljeksistä vanhempi, pitkätukkainen monilahjakkuus jolta onnistuu melkein mikä vaan. Lekkerin piirissä tunnettu myös lyhyestä pinnastaan. Majailee tällä hetkellä Ikaalisissa."
Nimi: Jylppy
Status: Sihteeri
Persoona: Timo Rautiainen
Tietää: iGMLC:n & NLA:n
Sietokyky: Melkoinen

"Jylppy on leppoinen Kaljupää ja stadin Kurko, joka omistaa äärettömän kuittailu- ja vittuilusanavaraston ja rasan. Yhdistyksen ensimmäinen insinööri."
Nimi: Kostello
Status: Rahastonhoitaja
Persoona: Niilo Nuori
Tietää: Yhtälöt
Sietokyky: Epämääräinen

"Kostello on aavistuksen luurankoa pulskempi ikuinen opiskelija. Porukan ainoa oikea todellinen nihilisti. Puhuu vähän, mutta asiaa. Asuu enimmäkseen Jyväskylässä."
Nimi: On-Off
Status: Perustajajäsen
Persoona: Cyborg
Tietää: Muotopuristeen
Sietokyky: Riittävä

"On-Off on viileän Kuulea joka-paikassa-päällään-oleva tyhjäntoimittaja. Jaksaa soittaa rokkia/jatsia/bluesia aina yömyöhään saakka. Omistaa myös Saapin."
Nimi: Humu
Status: Perustajajäsen
Persoona: Kekkonen
Tietää: Hela Mycket
Sietokyky: Leveähkö

"Humu on yhdistyksen isähahmo. Loppumaton lainavarasto, kaupparatsu jota maalliset murheet eivät hetkauta. Jos haluat tietää jotain rivoista ja heloista, tässä on oikea mies. Pitää matalaa majaa itärannalla."
Nimi: Larva
Status: Perustajajäsen
Persoona: Bob
Tietää: Kehityksen
Sietokyky: Karismaattinen

"Larva on Karu Karpaasi, joka pitää pleikkarikiintiön täynnä. Myös universumin Kovimpana jätkänä (Lekkerin Keskuudessa) pidetty henkilö, joka ei vuorokausiaikoja tunne. Lekkerin asukkeja."
Nimi: Timppa / T.K.
Status: Perustajajäsen, ex-talkkari
Persoona: J.A. Sandels
Tietää: Kierteen
Sietokyky: Uskomaton

"Timppa on virallinen roska pussien Kantaja, Krokettikenttien Kauhu. Maailmaa kiertänyt yksityisyrittäjä, jonka saavutukset puhuvat puolestaan. Toinen Lekkerin asukki."
Nimi: Murtti
Status: Perustajajäsen
Persoona: David Lombardo
Tietää: Fragit
Sietokyky: Olematon

"Murtti on veljeksistä nuorempi, myöskin pitkätukkainen musiikillinen lahjakkuus jolta joskus onnistuu jokin. Hiljainen tyyppi, jonka jalkapallolliset kyvyt hakevat Lekkerillä vertaistaan. Assan asukkeja."
Nimi: Mies
Status: Perustajajäsen
Persoona: Spinal Tap
Tietää: Anatomian
Sietokyky: Outo

"Mies on Graafinen virtuoosi, joka mielellään simuloi ejakulaatiota manuaalisesti. Potee kenties äiti-tytär-syndroomaa. Asuu kitaransa kanssa kesät pitäjässä ja talvet Ääs-joella. Lekkerin toinen insinööri."
Nimi: Karpo
Status: Jäsen
Persoona: S. Morse
Tietää: Potikat
Sietokyky: Yllätyksellinen

"Karpo on basistimaisen huumorintajun omaava väsynyt taiteilija. Väitteiden mukaan on ollut mukana keksimässä basismin. Asuu Seinäjoella."
Nimi: Pöljäke
Status: Jäsen
Persoona: J. Rotten
Tietää: DV:n
Sietokyky: Ahdistava

"Pöljäke on editoiva basisti, mies, joka ajelee skootterilla emännän ajaessa pyörällä perässä. Lekkerin vihrein jäsen -taas."
Nimi: Einari
Status: Jäsen
Persoona: William Wallace
Tietää: Pari tiedostoa
Sietokyky: Kakkosesta

"Einari on mies, joka oleskelee Lekkerillä kuin kotonaan - sananmukaisesti. Asusteena yleensä pässinpökkimät, vaarilta perinnöksi saadut pitkät kalsarit ja pipo. Töysän edustusjoukkoja parhaimmillaan."
Nimi: Pösilö
Status: Jäsen
Persoona: The Celeaning Lady
Tietää: gaSOLin
Sietokyky: Salakavala

"Pösilö on Lekkerin tuoreimpia jäseniä, joka on tunnettu siivousintoilija. Tuttu näky solin työmaalla, mies joka pitää punaisesta ja keltaisesta yli kaiken. Mahtipontinen äijä, joka kerää rahat pois vesan vessoista, oksennuksen siivouksen muodossa."
Nimi: Aki
Status: Jäsen
Persoona: Autonkuljettaja
Tietää: Reitin
Sietokyky: Näkymätön

"Aki on lyömätön sekä ihmisten, että tavaroiden kuskaaja. On pelastanut roudariparat, sekä väsyneet juhlijat kuljetusongelmilta monituiset kerrat. Tämä hiljainen kaveri pitää myös roolipeleistä, mutta raahautuu siitä huolimatta kotiin yleensä ihmisten aikoihin. Armottoman Assan asukkeja."
Nimi: Juhis
Status: Jäsen
Persoona: Liian värikäs
Tietää: Erikoisemmankin pornon
Sietokyky: Passeli

"Juhis on pieni mutta sokerinen wannabe-kitaristi, joka virallisesti asuttaa kaupunkia nimeltä Seinäjoki, mutta viettää lähes yhtä paljon aikaansa no-lifettämässä Koskisen perheen huostassa."
Nimi: Perekele
Status: Jäsen
Persoona: Säädytön
Tietää: Yhtä sun toista
Sietokyky: Filosofinen

"Perekele on Lekkerin mahdoton hybridi: lauleskeleva insinööribasisti. Omistaa huumorintajun joka on yhtä musta kuin sielunsakin. Valmis väittelyyn muttei koskaan riitaan. Ramppaa Seinäjoelta Lekkerille lähes joka viikonloppu. "